През 2017 г. над 3,8 милиона лв. са откраднати от сметките на

...
През 2017 г. над 3,8 милиона лв. са откраднати от сметките на
Коментари Харесай

Служител на Булбанк е присвоил половин милион лв. Предишният случай е на трупчета от 6 години!

През 2017 г. над 3,8 милиона лева. са откраднати от сметките на някогашния български футболен национал Мартин Петров. Личният му банкер в “УниКредит Булбанк ” Ирина Чавдарова Аткова го заблуждава, че към момента е чиновник на банката и отмъква сумата. Тя съумява да избяга от правораздаването и се укрива в чужбина. Мартин Петров завежда  срещу банката, само че като се изключи че, . Документите за над 450 банкови интервенции липсват – част от тях са унищожени, други са конфискувани от прокуратурата. Преписка № 26581/2017 на Софийска градска прокуратура (СГП) е “на трупчета ” и вече 6 години блокира делото, заведено от футболния национал.

BIRD потърси за коментар “УниКредит Булбанк ” с въпроси за арестувания банков служител Даниел Игнатов. Изпратихме питане по е-поща до PR-екипа, с който е имало връзка и по други мотиви, само че до публицистичното привършване на публикацията не получихме отговор.

Остава да разберем има ли забъркани и други чиновници на банката и единствено това ли е сумата на присвоените средства от сметките на бизнес клиенти на банката.

Източник: bird.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР